Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че в следващите дни

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че в следващите дни
Коментари Харесай

Лукашенко обвини САЩ и Европа за протестите в Беларус

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че " в идващите дни " ще реши " казуса " със обстановката в страната, заяви РИА Новости, представени от БГНЕС.
" В Минск и някъде другаде на някого обстановката не му харесва. Това е естествено. Но това не би трябвало да ви тормози, това е мой проблем, който би трябвало да вземам решение, и аз го вземам решение. И, повярвайте ми, ще го реша в идващите няколко дни ", сподели Лукашенко, до момента в който беседва с служащите на автозавода в Дзержински, представен от държавната организация Белта.
 Руско издание: Защо Европа не оказа помощ на беларуския митинг? Руско издание: Защо Европа не оказа помощ на беларуския митинг?
Ситуацията в Беларус се трансформира в интерес на Александър Лукашенко, счита съветското издание Взгляд, в материал, показан без редакторска н...
Лукашенко упрекна Съединени американски щати и Европа, че провеждат безредици в страната. " Съединените щати възнамеряват и управляват всичко това. Европейците играят дружно с тях. Казано е, че по този начин и по този начин ще го създадат. Създаден е специфичен център наоколо до Варшава. Ние направляваме всичко, знаем какво се прави. Започнахме да поставяме коловозите. Виждате ли, когато наоколо е неспокойно и танковете стартират да се движат и самолетите летят, не е инцидентно ", сподели Лукашенко.
Той добави, че западните страни се пробват да употребяват Беларус против Русия. " Те подготвяха тази неразбория за нас. И Русия се опасяваше да не ни загуби. Западът реши да ни сложи по някакъв метод, несъмнено, както виждаме в този момент, против Русия. Сега те желаят да открият този балтийско-черноморски кулоар, хигиеничен кордон - трите балтийски републики, ние и Украйна. Ние тук останахме едно звено ", сподели той.
 
Всичко за спора в Беларус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР