Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че само беларуският народ

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че само беларуският народ
Коментари Харесай

Лукашенко: Само народът на Беларус може да ме свали

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че единствено беларуският народ може да го в профил от власт, ръководейки се от конституцията на страната.
" Президентът на Беларус може да бъде отхвърлен от власт. Това е действително. Показвам и метода, той е един, няма други: единствено беларуският народ може да направи това въз основа на съществуващите през днешния ден закони и конституцията на Беларус ", съобщи Лукашенко, приемайки акредитивните писма на посланици на непознати страни. БелТА цитира думите му.
 Десетки арестувани в Минск на следващ митинг против Лукашенко Десетки арестувани в Минск на следващ митинг против Лукашенко
Беларуската полиция арестува през днешния ден десетки души в Минск на проява против президента Александър Лукашенко, съобщи Ройтерс. Очевиде...
Лукашенко допусна, че Западът желае да включи Русия в процеса на събаряне на настоящето държавно управление в Беларус, само че към момента не знае по какъв начин да направи това.
" Напоследък западните страни са доста обезпокоени от по-нататъшното развиване на Беларус, те са доста обезпокоени и построяват разнообразни схеми за влияние върху беларуските управляващи и президента, с цел да смъкват съществуващата система.
Те стигнаха до точката, в която са подготвени да включат Русия в този развой, само че не знаят по какъв начин. Правя това изказване въз основа на стоманени обстоятелства, както приказват в Китай “, сподели Лукашенко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР