Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че отделни страни и

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че отделни страни и
Коментари Харесай

Лукашенко: Редица компании и страни спечелиха трилиони долари от пандемията

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че обособени страни и водещи международни компании са забогатели от пандемията от новия ковид.

" Днес към този момент целият свят спря, стопанската система на целия свят се срина. А водещи компании, милиардери и страни си сложиха в джоба трилиони долари ", съобщи БелТА, цитирайки изказване на Лукашенко пред актив в Могилевска област.

Според Лукашенко сега има четири пандемии по едно и също време - в опазването на здравето, стопанската система, политиката, а също и в информативен проект. В рамките на икономическата " пандемия " Беларус, както и други страни, изпитва негативното й влияние, добави президентът. " На нас ни е нужна валута, с цел да живеем. А валута може да се получи, единствено като продаваме своята стока на външните пазари ", сподели още президентът. Освен това страните, които имат огромни ресурси от суровинни запаси и финансови запаси, през днешния ден не ги пилеят. Защото не знаят дали ще има втора вълна по света от тази болест, добави Лукашенко.

Третата " пандемия " съгласно него е политическа, имайки поради, че на ситуацията в страната се е отразила и сегашната президентска акция. Четвъртата " пандемия " съгласно беларуския водач е осведомителна и тя също оказва мощно въздействие върху хората.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР