Президентът на Беларус Александър Лукашенко смята, че конфликтът в Украйна

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко смята, че конфликтът в Украйна
Коментари Харесай

Лукашенко за войната в Украйна: Беше неизбежно

Президентът на Беларус Александър Лукашенко счита, че спорът в Украйна е бил неминуем и " специфичната интервенция " на Русия е предотвратила по-тежки последици , оповестява ТАСС.

" Някои хора в Русия споделят: " Знаете ли, Русия малко прибърза със започването на тази военна интервенция ". Но аз настоявам, че беше неизбежно - спорът в Украйна беше неминуем ", акцентира беларуският президент.

Той е на мнение, че " в случай че Русия не беше предотвратила тази война от страната на Украйна, в случай че Русия не беше изпреварила дейностите на Украйна и дейностите на целия Запад от територията на Украйна, следствията щяха да бъдат доста по-тежки ".
 Беларус влиза във войната против Украйна, в случай че...
Беларус влиза във войната против Украйна, в случай че...

Лукашенко плаши със сурово възмездие при експанзия против Минск

Беларус е непосредствен съдружник на Русия и разреши на президента Владимир Путин да употребява територията на страната като плацдарм за нахлуването на съветските сили в Украйна на 24 февруари.

На 10 октомври Александър Лукашенко, чиято основа ще бъдат военнослужещи от беларуските въоръжени сили. Според Лукашенко решението за основаването на групата е взето по време на договарянията с Владимир Путин.

Украинските управляващи, че Беларус и Русия може да възнамеряват взаимно навлизане през северната граница на Украйна.

В същото време, съгласно представители на украинските управляващи, те не разполагат с разследващи данни, които да демонстрират образуването на група войски, нужна за сходно навлизане.
 Лукашенко врече Беларус във честност на Русия
Лукашенко врече Беларус във честност на Русия

Беларуският водач увери, че страната му в никакъв случай няма да стане зложелател на Москва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР