Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи,че е изкарал на крака

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи,че е изкарал на крака
Коментари Харесай

Лукашенко пребори коронавируса, изкарал го на крак

Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви,че е изкарал „ на крайници ” зараза от ковид, която е протекла безсимптомно. Фактът, че президентът е преодолял коронавирусната зараза е била доказана от лекарите, заяви организация БелТА.
„ Както към този момент споделих, 97 % от популацията у нас изкарва тази болест безсимптомно ”, съобщи той по време на посещаване на част на вътрешни войски в Минск, представен от БГНЕС.
Броят на инфектираните в Беларус надвишава 67 000, само че управляващите не вкараха карантина в разгара на епидемията. В страната се организират всеобщи мероприятия и е в ход кандидат-президентска акция, като самите избори са планувани за 9 август.
Лукашенко посъветва сънародниците си да не изпадат в суматоха и няколко пъти даде препоръки за битка с ковид. Той предложи да се ядат мазнини, особено краве масло, да се вършат разходки на чист въздух и да се спортува. Държавният глава посъветва жителите да поработят на полето с трактора, да идат на сауна и да глътнат „ 100 грама ”, само че единствено в извънработно време. В началото на юли Лукашенко съобщи, че Беларус е победил ковид, като е посочил „ политическо благоразумие и национална мъдрост ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР