Президентът на Беларус Александър Лукашенко каза, че западните страни се

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко каза, че западните страни се
Коментари Харесай

Лукашенко: Западните страни искат да отприщят конфликт в Украйна, но не възнамеряват да се бият сами

Президентът на Беларус Александър Лукашенко сподели, че западните страни се пробват да отприщят спор с присъединяване на Украйна, само че самите те не възнамеряват да се бият, оповестява

" Вече виждам, че вашите украински политици стартират да се отдръпват от общата линия на Запада. Виждате ли, аз знам тъкмо от какво има потребност Западът през днешния ден: би трябвало да отприщят спор ", сподели Лукашенко по време на среща с украинския политик Александър Мороз, оповестява БелТА.

" Защото знаете ли, те знаят по какъв начин да употребяват ръцете на някой различен. И още по-добре е да се бият други хора: дано умират украинци, руснаци, беларуси - това е надалеч от нас. "

Президентът обърна внимание на обстоятелството, че тематиката за офанзивата на Русия против Украйна непрекъснато се чува на Запад. "

Слушайте, в случай че планирахме някаква война против Украйна, медиите щяха да се държат напълно друго. Защото медиите – това е артилерийската подготовка на една модерна война ", акцентира още Александър Лукашенко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР