Президентът на Беларус Александър Лукашенко каза, че при избора на

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко каза, че при избора на
Коментари Харесай

С какво ходи облечен Лукашенко

Президентът на Беларус Александър Лукашенко сподели, че при избора на облекла избира извънредно и единствено беларуски марки. Държавният глава приказва за дрешника си по време на срещата с локални производители, оповестява Telegram-каналът «Пул Первого», непосредствен до пресслужбата на беларуския водач.

Лукашенко се оплака от обстоятелството, че доста хора в републиката към момента имат " очи, които горят при типа на някои вносни артикули ". „ Мога да ви покажа, да вземем за пример, моя дрешник. Обличам се извънредно в облекла от нашето родно произвеждане “, сподели той, слушайки отчета на ръководителя на концерна «Беллегпром» Татяна Лугина.

Държавният глава също по този начин изрази убеденост, че и петимата участници в срещата също са били облечени в беларуски облекла. Всички присъстващи потвърдиха това .

През август в Москва се появи първият магазин със сувенири и облекла от Александър Лукашенко с най-известните му цитати, написа ТАСС.

Пунктът за продажба стартира да работи в павилиона " Република Беларус " на ВДНХ. По-специално, там посетителите имаха мъзможността да си купят тениски, суичъри, шапки и чанти с надписи: „ Първи “ и „ Нали съм деспот, мъчно ми е да схвана демокрацията “.

Източник: ТАСС


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР