Президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази увереност, че САЩ и

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази увереност, че САЩ и
Коментари Харесай

Лукашенко: САЩ и Великобритания с участието на Полша възнамеряват да унищожат ЕС

Президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази убеденост, че Съединени американски щати и Англия с присъединяване на Полша имат намерение да унищожат Европейския съюз, предава

„ Ситуацията на западната граница не е лесна. Виждате, че тези полски мерзавци към този момент са плъзнали из всякакви страни. Обърнете внимание къде отиде през вчерашния ден полският министър председател Матеуш Моравецки - във Англия “, сподели президентът на среща в Министерството на защитата на републиката по тематиката за военната сигурност в понеделник, съобщи организация БелТА. Лукашенко е сигурен, че до година-две те желаят да унищожат Европейския съюз по предложение на Вашингтон.

Лукашенко означи, че Съединени американски щати не се нуждаят от сътрудници, които могат да бъдат равни с тях. По думите му, незабавно щом Европейски Съюз е въвел своята валута, „ това сътвори опасност за $ и започнаха проблеми в евроатлантическия блок “.

„ Разбираме. В миг на нас ни е все дно - евро или $ “, означи президентът. Лукашенко е сигурен, че Англия неслучайно е напуснала Европейския съюз, защото не е разкрила нищо в това, тъй че в този момент залогът се слага върху Полша. „ Някои от тях към този момент стартират намерено да заявяват: в случай че дотациите от Европейския съюз (милиарди долари и евро) свършат, ние не се нуждаем от Европейски Съюз. За това се прави всичко, с цел да се унищожи Европейският съюз “, заключи беларуският водач.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР