Президентът на Беларус Александър Лукашенко допусна, че времето, през което

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко допусна, че времето, през което
Коментари Харесай

Лукашенко: Възможно е да съм останал по-дълго на поста си

Президентът на Беларус Александър Лукашенко позволи, че времето, през което заема поста държавен глава, е по-дълго, само че единствено той е в положение да „ отбрани беларусите “. Това изказване беше направено в изявление за съветската телевизия „ Русия 1 “.
„ Да, допустимо е да съм прокиснал малко, допустимо е да ме демонстрират освен по малкия екран, само че и през ютията и чайника. Но в реалност единствено аз съм в положение да защитя в този момент беларусите “, разгласи Лукашенко.
 Водеща опозиционна лидерка е арестувана в Беларус Водеща опозиционна лидерка е арестувана в Беларус
Неидентифицирани маскирани мъже са задържали водеща опозиционна фигура в Беларус, оповестиха локални медии, представени от Военновъздушни сили. Очевидци тип...
Според публикуваните от ТАСС и други източници акценти Лукашенко, който е на власт от 1994 година, не би изключил президентски избори . На изявлението е участвал и кореспондентът на съветската държавна телевизионна компания ВГТРК Евгений Рожков дружно с основния редактор на телевизия RT Маргарита Симонян и други.
Според Роман Бабаян, основен редактор на радио " Говорит Москва ", президентът се притеснява, че поддръжниците му ще бъдат атакувани, в случай че той напусне. Рожков изяснява, че попитал дали единствено външни аргументи (Лукашенко сочи Съединени американски щати и балтийските страни) са довели до събитията в Беларус, а президентът дал отговор, че има и вътрешни и дал следния коментар (Рожков поглежда, с цел да не обърка цитата):
Лукашенко споделя също по този начин, че има още една причина - в страната са израснали генерации с детайли на буржоазия, които желаят властта . Предстои обаче интервютата на съветските издания да бъдат излъчени, с цел да се удостовери достоверността на изказванията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР