Президентът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е изненадан от създалото

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е изненадан от създалото
Коментари Харесай

Беше ясно какво ще се случи с Мюлер, спокоен е босът на баварците

Президентът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е сюрпризиран от създалото се напрежение в отбора около Томас Мюлер. Световният първенец не е бил титуляр от шест мача насам и се закани да стартира да си търси нов клуб. Той загуби мястото си за сметка на новото попълнение Филипе Коутиньо.

“Преди няколко месеца хората интензивно ни подканяха да вършим скъпи прехвърляния. След като Коутиньо към този момент е тук, тези същите хора питат за какво Мюлер не играе. Беше ясно, че когато Фил пристигна, за Томас ще стане трудно”, съобщи Хьонес.

“Мюлер може да играе на позицията на Коутиньо, което е ужасно, само че пък тогава няма по какъв начин и Коутиньо да бъде на терена. Дали Томас пък може да е на крилото? Не, той не се оправя добре там, всички го знаем. А и също така там не му харесва”, добави шефът на баварците.

Off to Athens | Philippe Coutinho. pic.twitter.com/tmDEsBpKnR
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) October 21, 2019
След осмия кръг Байерн е трети в класирането на Бундеслигата, като не е спечелил половината от дуелите си. И въпреки всичко разликата от първия е единствено една точка. По тази причина Хьонес не е удовлетворен от рецензиите към тима. “Няма какъв отговор да дам на тези нелепости, които се изсипват върху нас - обърна се босът към публицистите. - На една точка сме от първото място. И ми говорите за рецесия? Аз съм удовлетворен от всичко, като изключим обстоятелството, че не се възползваме по-добре от възможностите си пред гола. Ако отбелязвахме повече, вие публицистите нямаше да имате защо да пишете.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР