Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер заяви, че клубът ще

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер заяви, че клубът ще
Коментари Харесай

Байерн забранява противоречиви публикации на футболистите

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер съобщи, че клубът ще направи всичко, което е належащо, с цел да не се повтаря безусловно спорния про-палестински пост на техен футболист в обществените мрежи. Става дума за обява на бранителя Нусаир Мазрауи, заяви организация ДПА.

Хайнер сподели през днешния ден пред вестник Абендцайтунг, че " ние би трябвало и ще създадем верните изводи като клуб - и че нещо сходно не би трябвало да се повтаря ".

Мазрауи, който е марокански национал, написа в профила си в инстаграм пост с про-палестинско наличие и това се случи седмица след началото на бойните дейности на групировката Хамас против Израел на 7-и октомври.

Байерн извика футболиста на среща с управата на клуба, само че не го глоби по никакъв метод, а самият той изясни, че " осъжда всеки тип тероризъм ".

Но Централният съвет на евреите в Германия разкритикува решението на Байерн и уточни, че клубът е трябвало да наложи наказване на футболиста и акцентира, че от Байерн са осъдили нападението на Хамас, то Мазрауи не е показал категорично името на групата в изказването си.

Мазрауи игра в мача в Шампионската лига във вторник против Галатасарай, а незабавно след него е имало тройна среща - президентът, мароканският защитник и израелският вратар Даниел Перец.

" Беше добър и отворен диалог. Седнахме дружно, Даниел и Нус се схващат един различен в своите претекстове, мисля. Това е значим сигнал за Байерн, че връзките са естествени ", съобщи още Хайнер.
 Байерн (Мюнхен) изгони Мазрауи!
Байерн (Мюнхен) изгони Мазрауи!

През зимата можело да си търси нов отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР