Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер засипа със суперлативи младата

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер засипа със суперлативи младата
Коментари Харесай

В Байерн се гордеят с голямото си откритие

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер засипа със суперлативи младата звезда на отбора Алфонсо Дейвис. Канадецът се трансформира в същинска сензация с неспирните си рейдове по левия фланг и към този момент е корав титуляр в състава на Ханзи Флик, а в клуба са извънредно удовлетворени от напредъка му.

" Трудно е да дефинира кой е състезател на сезона в този превъзходен тим. Всички бяха блестящи, само че раазвитието на Алфонсо Дейвис ми достави същинско наслаждение ", показа Хайнер.  Футболистите в Германия избраха най-хубавите за сезона
" Преди година никой не го знаеше, а в този момент Алфонсо радва почитателите ни по целия свят. Той е стопроцентово попадение - на терена демонстрира невероятните си качества, а отвън него е положителен и ухилен, което го прави още по-популярен. Момчето ни прави доста щастливи ", добави президентът на немския гранд.

Дейвис беше притеглен на " Алианц Арена " през лятото на 2018 година от Ванкувър Уайткапс. През миналия сезон левият бек записа 3 гола и 5 асистенции в Бундеслигата, а също така направи впечатляващи мачове в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР