Президентът на баскетболния тим на Фенербахче - Али Коч, коментира

...
Президентът на баскетболния тим на Фенербахче - Али Коч, коментира
Коментари Харесай

Президентът на Фенербахче: Обрадович е легендарен учител, никой не искаше той да си тръгва


Президентът на баскетболния отбор на Фенербахче - Али Коч, разяснява напускането на именития старши треньор Желко Обрадович. Най-титулуваният европейски ментор прекара 7 години при “фенерите”, само че реши да си вземе година отмора от треньорството, откакто напусна турския гранд през предишния месец.

“Благодаря още веднъж на Обрадович. Накара ни да реализираме толкоз доста неща и ни направи толкоз щастливи. Той е именит преподавател както в света на баскетбола, по този начин и в света на Фенербахче. Разбира се, никой не искаше да си потегля. Това бе травматична обстановка за нас. Ако някой желае да си тръгне, то ти можеш да се бориш единствено до избрана степен с това. Той го искаше прекалено много. Имаше усещане, че ще остане, само че поради фамилията си той реши, че не желае да тренира тим в идната година. Той ни даде обещание, че няма да работи за различен клуб, както и направи. Отново му благодаря за нещата, които направи за нас”, показа президентът.
За седемте си години във Фенербахче Обрадович донесе на клуба от Истанбул купа от Евролигата, 4 трофея от турското състезание, три Купи на Турция и три Суперкупи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР