Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов коментира актуалните

...
Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов коментира актуалните
Коментари Харесай

Тити Папазов: Тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски, Сираков ги отстрани

Президентът на баскетболния тим на Левски Константин Папазов разяснява настоящите събития и във футболния клуб на " сините ", където до скоро беше измежду членовете на Надзорния съвет.

Преди няколко дни по време на срещата на Сдружението " Левски на левскарите " изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков разкри, че има намерение да съди членове на Надзорния съвет, а Папазов изрази вяра, че Ивков не е визирал точно него.

" Искрено се надявам да не съм аз. В положителни връзки съм с Иво Ивков ", показа Константин Папазов, чиято оставка като член на Надзорния съвет бе призната във вторник по време на общото заседание на акционерите в клуба.

Президентът на БК Левски разкри още, че към този момент осем години " тъмни сили се пробват да се домогнат до футболния клуб ", само че мажоритарният притежател Наско Сираков сполучливо се е справил с тях.

" Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами демонстрираха какво съставляват. За прехвърлянето на акциите всичко от А до Я е моя постановка. На 10 юни в символ на признателност Наско Сираков сподели, че ми трансферира 35 % от акциите. Той има биволско успокоение. Убеди ме и мен да се върша на вманиачен. Да знаят, че всичко е свършено. Ако с нещо съм горделив за двете години, в които бях в Левски, то е договорът с " Палмс бет ", който е моя и на Наско Сираков заслуга. Подписахме за 70 % над офертата. " Палмс бет " е действителният избавител на Левски. От 2014 година тъмни сили се пробват да се домогнат до Левски. Сираков е онкологът, който в профил тези ракови формирания. Спокоен съм, че Левски има извънреден небосвод ", разяснява Тити Папазов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР