Президентът на баскетболните операции на Лос Анджелис Клипърс Лорънс Франк

...
Президентът на баскетболните операции на Лос Анджелис Клипърс Лорънс Франк
Коментари Харесай

Лорънс Франк бе избран за Изпълнителен директор на годината в НБА

Президентът на баскетболните интервенции на Лос Анджелис Клипърс Лорънс Франк бе определен за " Изпълнителен шеф на годината " в Националната басектболна асоциация на Съединени американски щати и Канада,

50-годишният Франк е вторият управител от Клипърс, който печели влиятелното отличие след Елджин Бейлър през сезон 2005/06.

В гласуването Франк получи общо 61 точки и 10 вота за първо място. На втора позиция остана Сам Прести от Оклахома Сити с 41 точки, а трети е Пат Райли от Маями с 39 точки. Прести и Райли получиха по 4 първи места в класацията.

През лятото на предходната година Франк съумя да притегли в редиците на Клипърс Кауай Ленард и Пол Джордж. Въпреки идването на двете звезди в Лос Анджелис обаче, " ножиците " по този начин и не съумяха да стигнат до жадуваната първа купа и отпаднаха на полуфиналите в Западната конференция от Денвър Нъгетс.

Преди да заеме позиция във фронт офиса на Клипърс Лорънс Франк бе помощник-треньор на Док Ривърс. В кариерата си Франк е бил отпред на тимовете на Ню Джърси Нетс (2004-2010) и Детройт Пистънс (2011-2013).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР