Президентът на Барселона Жосеп Мария Бартомеу се изказа против евентуално

...
Президентът на Барселона Жосеп Мария Бартомеу се изказа против евентуално
Коментари Харесай

Президентът на Барсa твърдо против връщането на Неймар

Президентът на Барселона Жосеп Мария Бартомеу се изрече срещу вероятно връщане на Неймар, който през предишното лято се реалокира във френския Пари Сен Жермен против умопомрачителната сума от 222 милиона евро, оповестява радио " Копе ". Мнението му се поддържа и от вицепрезидента на клуба Жорди Местре, написа " Спортал ".

Самият Неймар не се усеща удобно при парижани и несъмнено бъдещето му във френската столица не наподобява дълготрайно. Според някои медии Неймар към този момент е изразил желението си да се завърне на " Камп Ноу ", като е подготвен да смъкна много от заплатата си.

За разлика от шефовете, футболистите отпред с Лионел Меси, Иван Ракитич и Филипе Коутиньо обявиха, че желаят бразилеца да се върне.

" Не считам, че е удачно да го връщаме. За нас би било още едно оскърбление след цялата сага, която трябваше да преживеем през предишното лято. Все отново Барселона има своето достолепие и би трябвало да го пази ", споделил Бартомеу няколко часа преди втората среща с Челси от осминафиналите в Шампионската лига. 

Самият Неймар сега се възвръща от контузия, която получи по време на срещата с Марсилия, извоювана от ПСЖ с 3:0. Очакванията са той да бъде подготвен за игра при започване на май. Към момента във всички шампионати той има 30 мача, в които е вкарал 29 гола и е подал 3 асистенции.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР