Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че най-големият съперник на

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че най-големият съперник на
Коментари Харесай

Лапорта скочи на Реал : Играят мръсно и печелят само с помощта на съдиите!

Президентът на Барселона Жоан Лапорта съобщи, че най-големият противник на клуба му Реал (Мадрид) е играл прекомерно мръсно, до момента в който се е водил правосъдният развой против тях по обвиняването, че са плащали на съдии.

За този случай се подвигна доста звук в Испания, като каталунският гранд беше изправен пред доста съществени обвинявания. Ръководителите на клуба бяха атакувани, само че съдът реши, че Лапорта и екипът му нямат виновност в тази ситуация. Президентът на Барса твърди, че " кралете " са били намесени в целия сюжет.

" Реал Мадрид игра мръсно против нас, изключително с репортажите против съдиите по тяхната телевизия. Така те трансформираха това, което в действителност се случваше в тяхна изгода. Истината е, че те са фаворизирани от съдиите. Никой не може да потвърди, че сме купили съдиите, тъй като даже не сме го създали. Тази акция имаше за цел да унищожи репутацията ни, ние бяхме наказани още преди да стартира процесът. За благополучие нашите спонсори не се хванаха на тази машинация ", сподели Лапорта.

Той разяснява и наемането на Мбапе от европейския първенец, като акцентира, че този трансфер в допълнение е нараснал вярата му във философията на Барса за основаване на гении в Ла Масия.
 Жоан Лапорта разкри за какво би шута на Шави от Барселона
Жоан Лапорта разкри за какво би шута на Шави от Барселона

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР