Президентът на Барселона Жоан Лапорта изобщо не се отказал от

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта изобщо не се отказал от
Коментари Харесай

На Камп Ноу са уверени, че Бернардо Силва скоро ще е в Барса

Президентът на Барселона Жоан Лапорта въобще не се отказал от концепцията да притегли и Бернардо Силва през този трансферен прозорец. Според испанския трансферен специалист Жерард Ромеро на „ Камп Ноу “ са все по-уверени, че ще стигнат до договорка с Манчестър Сити, и то за много по-ниска цена от хипотетичните 80 милиона. Според журналиста сумата ще бъде сред 50 и 60 милиона евро. Двата клуба към момента не са стигнали до съглашение, само че в Каталуня царува оптимизъм. Ромеро прибавя, че през идната седмица е планувано посещаване на Бернардо Силва и фамилията му в Барселона, по време на което те ще оглеждащ къщи, с цел да се приготвят за преместването си.

Преди няколко дни мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола съобщи, че бил желал Бернардо да остане на „ Етихад “, само че в случай че португалецът изиска да си тръгне, той няма да го стопира. Самият състезател няма да има проблем да контракти персоналните си условия с каталунците, като той ще одобри по-ниска заплата от тази, която сега получава на „ Етихад “.

В Англия означават, че коефициентите на букмейкърите за трансфер на Бернардо Силва в Барселона внезапно са спаднали единствено в границите на днешния ден.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР