Президентът на Барселона - Жоан Лапорта говори за резултатите на

...
Президентът на Барселона - Жоан Лапорта говори за резултатите на
Коментари Харесай

Лапорта: Чави се справя страхотно, но предстои още много работа

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта приказва за резултатите на испанския гранд през сегашния сезон. Той изрази удовлетворение от показаното от каталуцните досега.

" Отборът се оправя сносно, само че следва още доста работа. Трябва да покажем още повече увереност. Работата на старши треньора ли? Чави несъмнено се оправя ужасно. Той водеше Барселона в доста сложен интервал, само че съумя да поправи всичко. Този треньор вдъхна екипен дух на играчите ", съобщи Лапорта, представен от вестник " Марка ". 
 От Барселона чакат през днешния ден решение на ФИФА, надяват се на позитивна развръзка От Барселона чакат през днешния ден решение на ФИФА, надяват се на позитивна развръзка
Шави работи на треньорския пост в каталунския тим от ноември 2021 година. Барселона оглавява класирането в испанското състезание с 53 точки от 20 изиграни мача. Шампионът от предишния сезон и максимален съперник на каталунците - Реал Мадрид, изостава на 8 точки. Те обаче отпаднаха в груповата фаза на Шампионската лига и през тази пролет ще играят плейофен конфликт с Манчестър Юнайтед в Лига Европа. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР