Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде да се разбере, че

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде да се разбере, че
Коментари Харесай

Лапорта: Барселона продължава да вярва в проекта за Суперлига

Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде да се разбере, че клубът продължава да има вяра в плана за Суперлига и не счита да се отхвърля от него.

“Хубаво е, че сме тук, тъй като по този метод можем да станем своебразен мост сред УЕФА и Суперлигата ”, съобщи Лапорта.

Както е известно, на 18 април 2021 година 12 от най-големите клубове в Европа оповестиха основаването на Суперлигата, само че новината срещна отрицателни реакции както от почитателите, по този начин и от управлението на УЕФА. Заплашени от строги наказания, два дни по-късно 9 от клубовете - Манчестър Сити, Арсенал, Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Тотнъм, Атлетико Мадрид, Интер и Милан, напуснаха плана. В началото на предишния месец същото стори и Ювентус. Така, към днешната дата, зад концепцията за Суперлига стоят само Барселона и Реал Мадрид.

След срещата си с президента на УЕФА Александър Чеферин Лапорта изрази убеденост, че Барса не се тормози от налагането на нови наказания поради финасовите си проблеми и сигурно ще взе участие в Шампионската лига./Факти
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР