Президентът на Барселона Жерар Пике заяви, че не вижда нищо

...
Президентът на Барселона Жерар Пике заяви, че не вижда нищо
Коментари Харесай

Босът на Барса не вижда нищо нередно в жеста на Пике

Президентът на Барселона Жерар Пике съобщи, че не вижда нищо неправилно в жеста на Жерар Пике след изравнителното попадение в дербито на Каталуня против Еспаньол – 1:1. Бартомеу показа, че всичко е било в границите на допустимото и разяснява още, че и други футболисти са чествали по подобен метод.

„ Изпитах наслада след гола на Пике. Беше попадение, което ни донесе точката и то в самия завършек на дуела “, стартира Бартомеу.

След като изравни Жерар Пике сложи показалец пред устните си пробвайки се да покаже да почитателите да замълчат. Този жест на бранителя провокира редица мнения, а босът на каталунците показа своето виждане за случилото се.

„ Много играчи честват по този метод головете си. Не е първия път, в който футболист прави по този начин. Нормално е. Виждали сме го и на „ Камп Ноу “ и други играчи са го правили. Пике изясни, че му е пристигнало до гуша от обидите, които са били ориентирани освен по отношение на него, само че и към половинката и децата му “.

За какъв брой мача може да изгори Пике?

Припомняме, че се подвигна доста звук към постъпката на Пике. Дори стана ясно, че постъпката на бранителя ще бъде прегледана и от Дисциплинарната комисия на Ла Лига, която ще реши би трябвало ли да се наложи наказване.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР