Президентът на Българския футболен съюз реагира остро на журналистически въпроси,

...
Президентът на Българския футболен съюз реагира остро на журналистически въпроси,
Коментари Харесай

ВИДЕО: Боби Михайлов се разгневи на въпроси за Бербатов

Президентът на Българския футболен съюз реагира остро на журналистически въпроси, свързани с Димитър Бербатов и идния Конгрес на 18 март. Михайлов отхвърли да отговори съответно на въпрос дали ще има избор на нов президент на Конгреса, като съобщи, че всичко е разказано в дневния ред.
По-рано Бербатов внесе в подписите на 1/3 от клубовете с искане за избор на нов президент. Михайлов съобщи, че Конгресът на 18-и март си има дневен ред и той няма да бъде променян.

В него в реалност е заложено освобождение на президента на БФС и избиране на нов подобен, само че в това време Михайлов акцентира, че уставът на футболния съюз е безапелационен и актуалното управление на БФС, определено през предходната година, има цялостен мандат, т.е. четири години.
Попитан за този проблем, Михайлов реагира остро: " За финален път давам отговор на този по този начин наименуван предприемчив комитет. Изпълкомът е насрочил конгреса още през септември. "
" Не съм юридическа адвокатска фирма да давам отговор на такива въпроси. Явно не сте осведомен и би трябвало да прочетете устава. Всичко е правилно и обикновено. Събрали сме се на конференция по прекрасен мотив, а не за други неща ", сподели Михайлов. И добави, че няма да дава отговор на повече въпроси по тази тематика.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР