Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че днешният

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че днешният
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Днес е велик ден за балканския футбол! Ще оставим нещо на поколенията

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов съобщи, че днешният ден е популярен за футбола на Балканите, написа Sportal.bg.

Героят от САЩ`94 взе присъединяване в срещата в Солун, на която България, Гърция, Сърбия и Румъния подписаха Меморандум за съгласие сред четирите държавни управления по отношение на взаимната кандидатура за общо домакинство на Мондиал 2030 или Евро 2028. 

" Благодаря на домакините за гостоприемството. Днес е популярен ден за балканския футбол, благополучен съм да съм част от този ден. Много е значима поддръжката на страните. Аз имам неповторимата поддръжка на министър Кралев и министър-председателя. Силно се надявам, че с общи старания тази кандидатура ще успее. Ще създадем всичко, с цел да успее. Дори да не успее, тази инфраструктура ще остане. Нашата страна има потребност от стадион, направи се доста в последните години - писти, басейни, само че няма един стадион, който да дава отговор на изискванията на Европа. Благодарение и на тази кандидатура се надявам, че ще успеем да оставим нещо на поколенията ", съобщи Михайлов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР