Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази мнение, че

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази мнение, че
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Изпращаме успешна година


Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази мнение, че изминаващата 2017 година е била сполучлива за родния ни футбол, съобщи кореспондент на БГНЕС. „ Според мен изпращаме сполучлива година. Първенството е забавно, националният тим реализира два положителни резултата, които в предходни години не сме реализирали. Юношеската гарнитура до 19 години се класира за Елитния квалификационен кръг за Евро 2018. Продължаваме да влагаме в спортната инфраструктура, Футболният съюз е доста е по-стабилен от всеки път финансово, тъй че аз съм удовлетворен от годината “, разяснява Михайлов, който през днешния ден посрещна президента на УЕФА Александър Чеферин, с който разискаха опциите за възстановяване на спортната инфраструктура у нас.

„ Най-вече става въпрос за подкрепяне на школите – възстановяване на терени и съблекални, създаване на нови стадиони. По-малка част ще бъде за клубовете, тъй като те са акционерни сдружения и там по принцип е по-сложно. Проектите занапред ще излизат и за всеки от тях ще се кандидатства самостоятелно “.

Михайлов разяснява и тематиката за идните президентски избори в БФС и дали това ще се отрази на възможните му проекти за развиване на родния футбол. Всеки би трябвало да гледа към бъдещето. Дали ще има промяна или не няма никакво значение. Футболният съюз ще го има и след мен, съобщи той. В края на седмицата ще се организира Изпълком, на който ще бъде избрана датата и мястото на Конгреса. А дали съм убеден – щом излизам, значи съм. Делегатите избират президента. Отсега предизвестявам, че ще приказвам единствено на Конгреса “, добави още президентът на БФС. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР