Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, използва социалните

...
Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, използва социалните
Коментари Харесай

Михайлов: Удоволствие е да виждам радостта на местното население, когато завършим нов терен

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, употребява обществените мрежи, с цел да разяснява откриването на нов терен с изкуствена настилка с размери 90/60 метра в Кюстендил.

Футболното украшение ще бъде разполагаем както на локалните клубове, по този начин и ще се употребява за дуели от регионалните шампионати по футбол 5, 7, 9 и 11, от учебните шампионати, а и от другите стратегии за всеобщ футбол, проведени от БФС.

Съоръжението е построено от БФС със съдействието на локалните общински управляващи, които отдадоха терена за безплатно прилагане в границите на 20 година Финансирането в размер на 500 хиляди лв. е обезпечено по стратегия " Хеттрик V " на УЕФА, за която БФС сполучливо кандидатства, както и от бюджетни средства на община Кюстендил.

Президентът Михайлов съобщи, че за него е голямо наслаждение да вижда насладата на локалното население и на подрастващите всякога, когато нов терен или комплекс бива приключен и открит.

Публикацията на Борислав Михайлов в обществените мрежи:

" Кюстендил към този момент разполага с нов терен с изкуствена настилка с размери 90/60 метра. Имах достойнството и удоволствието през днешния ден публично да го открия.

Това футболно украшение ще бъде разполагаем както на локалните клубове, по този начин и ще се употребява за дуели от регионалните шампионати по футбол 5, 7, 9 и 11, от учебните шампионати, а и от другите стратегии за всеобщ футбол, проведени от БФС.

Изградихме оборудването със съдействието на локалните общински управляващи, които отдадоха терена за безплатно прилагане в границите на 20 година Финансирането в размер на 500 хиляди лв. беше обезпечено по стратегия Хеттрик V на УЕФА, за която БФС сполучливо кандидатства, както и от бюджетни средства на община Кюстендил.

Огромно наслаждение е за мен да виждам насладата на локалното население и на подрастващите всякога, когато приключим нов терен или комплекс. И сега продължава усилената работа по построяването на нови стадиони из цялата страна, като инфраструктурните вложения са измежду главните цели и в тактиката ни за развиване през идващите 4 години. По този метод построяваме стабилно бъдеще за нашата игра и подсигуряваме досегаемост и високо качество за всички жители ", написа Михайлов във " Facebook ".

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР