Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, излезе с

...
Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, излезе с
Коментари Харесай

Боби благодари на кмета на Кърджали и отсече: Футболът е за радост на привържениците

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, излезе с благодарствено писмо до кмета на Кърджали във връзка готовността стадион " Арена Арда " да одобри мача на националния тим против Унгария този четвъртък, 16.11, от 19:00 часа.

Както е известно, по-рано през днешния ден публично беше оповестено, че срещата ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " без аудитория.
 И БФС разгласи, че мачът ще е в София! Централата упрекна община Пловдив за голямата каша
И БФС разгласи, че мачът ще е в София! Централата упрекна община Пловдив за голямата каша

Ето какво написаха от футболния съюз

Ето текста на писмото от Борислав Михайлов:

ДО

Г-Н ЕРОЛ МЮМЮН

КМЕТ НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

КОПИЕ ДО:

РЪКОВОДСТВОТО НА

ПФК " АРДА "

Уважаеми господа,

С сегашното бих желал да изкажа откровената си благодарност за бързата реакция и поддръжката от страна на община Кърджали и ПФК " Арда " в създалата се невиждана обстановка към семейството на мъжкия народен тим на България в квалификацията за ЕВРО 2024 против Унгария.

Вашата подготвеност да приемете организацията на дуела поради форсмажорните условия е показателна за положителните ни партньорство и връзка, както и за уважението Ви към институциите Български футболен съюз и народен тим на България.

Европейската футболна централа УЕФА взе крайното решение да насрочи квалификацията за Националния стадион " Васил Левски " в София; все пак още един път благодаря за изразената поддръжка и се надявам дуел от сходен сан да бъде извършен на стадион " Арена Арда " в близко бъдеще, защото БФС нееднократно е изказвал мнението, че националният тим би трябвало да играе на всички качествени уреди в страната за наслада на последователите.

С почитание,

Борислав Михайлов

Президент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР