Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е убеден, че

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е убеден, че
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Вярвам, че момчетата ще се представят добре

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е уверен, че футболните ни национали ще се показват добре в дуела против Република Северна Македония от Лигата на нациите.

По-рано през днешния ден някогашният национал. Той пожела триумф на националите и организира работна среща с капитаните и треньорското управление на националния тим, на която са конкретизирани параметрите на наградите за тазгодишния шампионат.

Борислав Михайлов разкри, че е удовлетворен от изискванията за подготовка, които има тимът и че има вяра във опциите на играчите.

Първият мач на националите е на следващия ден, 2 юни, от 19.00 часа. Двубоят против Северна Македония в Разград ще бъде излъчен онлайн по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, както и онлайн в спортната секция на bntnews.bg.

Ето и обявата му в обществената мрежа Facebook:

Убеден съм, че футболистите от националния тим ще се показват добре във значимия мач против Република Северна Македония от Лигата на нациите на следващия ден. Лично пожелах триумф на момчетата и на треньорското управление през днешния ден по време на визитата ми в Разград, където те са на лагер.

Доволен съм от изискванията за подготовка, които има тимът.

По-рано денем организирах и работна среща с капитаните и треньорското управление на националния тим, на която уточнихме параметрите на наградите за тазгодишния шампионат Лига на нациите.

Желая триумф на младия ни състав!

Вярвам, че момчетата ще се показват добре!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР