Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Боби Михайлов е извикан

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Боби Михайлов е извикан
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия близо час разпитва Боби Михайлов

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Боби Михайлов е извикан за разпит в Антикорупционната комисия, който продължава към този момент повече от час.

Проверката е по искане на основния прокурор Борислав Сарафов. Малко по-рано прокуратурата разгласи, че се е самосезирала по медийни обява за възможни нарушавания и закононарушения от страна на управлението на футболния съюз, измежду които разходване на обществен запас и " черно тото ".

Към момента Михайлов не е арестуван. Това удостовери и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любимир Николов по време на брифинг пред публицисти.

Разследването против управлението на БФС и последвалия разпит на Михайлов идват по-малко от 24 часа след ескалиралия митинг в центъра на София. На него футболни почитатели се събраха, с цел да изискат оставката на управлението на БФС. Стигна се до напрежение и конфликти с полиция.

Създалата се конюнктура провокира и политически реакции, като беше поискана оставката и на вътрешния министър Калин Стоянов. Той обаче съобщи, че няма да я подаде.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР