Президентът на Българската федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид

...
Президентът на Българската федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид
Коментари Харесай

Ариф Маджид: Ще работим за нова федерация в българските щанги

Президентът на Българската федерация по повдигане на тежести Ариф Маджид излезе с позиция след изказването на Министерството на младежта и спорта, от което стана ясно, че федерацията е застрашена с лишаване на лиценз.

Министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев разкри, че персонално е подготвен да отнеме лиценза на централата поради следващия отвод за подпомагане на ръководителя на централата Неделчо Колев.

Маджид, който беше определен на поста през предходната година, само че към момента не е вписан на новата си служба поради " процедурни правосъдни хватки " съобщи, че ще се бори за основаването на нова федерация, която да бъде изчистена от дрязги, персонални упоритости и непрестанни спорове.

" Искам да успокоя състезатели, треньори и всички свързани с българските щанги. Убеден съм, че нещата във федерацията, по центрове и в клубове скоро ще се възстановяват. Очевидно за положителното бъдеще трябваше да преминем през сходни компликации. Ще работим за нова федерация, изчистена от дрязги, персонални упоритости и непрестанни спорове. Един от най-успешните български спортове заслужава да се развива в доста по-спокойна и градивна конюнктура. Вярвам, че с общи старания, с позитивизъм и всеобща ангажираност, напълно скоро българските щанги ще се отърсят от негативизма с цел да просперират и още веднъж да радват с триумфи и трофеи сънародниците.

Искам също по този начин да благодаря на всички състезатели и треньори за поддръжката към мен, за търпението, за мощната им и решителна реакция против всичко това, което спъва напоследък тяхната работа. Нека бъдат спокойни за бъдещето и да знаят, че има хора, които са съпричастни с техните компликации и работят за това скоро всички проблеми и кавги да останат в предишното.

Имам силата, поддръжката и увереността да заявя, че в българските щанги следва положително бъдеще. Заедно ще загърбим опълчването и ще работим за просперитета на един от сполучливите и обичани от българите спортове ", се споделя в позицията на Маджид, оповестена на уеб страницата на Българската федерация по повдигане на тежести.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР