Президентът на българската федерация по таекуондо Слави Бинев посети националния

...
Президентът на българската федерация по таекуондо Слави Бинев посети националния
Коментари Харесай

Националите по таекуондо на лагер в Иран

Президентът на българската федерация по таекуондо Слави Бинев посети националния тим, който е на пред олимпийски лагер в Тетевен към този момент втора седмица. Националите са водени от старши треньора Фарзад Золхадри, който организира триразови тренировки дневно. Следващата седмица всички 14 състезатели отпътуват за Иран, където ще продължи втората част от подготовката с националния тим на домакините, който един от най-хубавите в света. След това и двата национални тима идват в България, където ще продължат още веднъж занимания дружно.

Повод да почерпи имаше бронзовият медалист от международното състезание през 2017 в Муджу Владимир Далаклиев, и Илия Димитров, който е най-хубавият български интернационален арбитър по таекуондо. Вчера пък в Сеул бе определен новият президент на международната таекуондо централа KUKKIWON Лий Донг Суп, който е един от най-близките другари на Бинев в Корея, още от времето, когато и двамата бяха конгресмени. Това е причина за сполучлива работа дружно за разпространение на спорта таекуондо.

Ето целия състав на националният тим:
Владимир Далаклиев, Калоян Бинев, Божидар Аврамов, Теодор Здравков, Александър Джорджев, Христо Богданов, Любомир Богданов, Кристиян Златев, Даниел Ладжев, Николет Костова, Габриела Кацарова, Илина Иванова, Калина Петрова, Емилия Тасева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР