Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) Ангел Траков и

...
Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) Ангел Траков и
Коментари Харесай

България ще приеме кръг от Световния шампионат по суперендуро

Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) Ангел Траков и промоутърът на Световния шампионат по суперендуро Ален Бланшар от ABC Communication подписаха контракта за организирането на кръг от конкуренцията в България. Историческото за страната ни съревнование ще бъде на подбраната специфична дата – 24.02.2024 и ще бъде част от честванията за 100-годишнината на БФМ.

Очаква се в Grand prix България 2024 да се включат няколко български състезатели отпред с топ ендуро водача ни Теодор Кабакчиев.

Вчера Бланшар, в компанията на Ангел Траков и на членовете на Управителния съвет Десислав Цеков, Джанмарко Сантучи и Иво Цветанов направиха ревизия на зала „ Арена София “.
 Дани Цанков с следващ триумф на съревнование по мотокрос в чужбина Дани Цанков с следващ триумф на съревнование по мотокрос в чужбина
Суперендурото в последните години набра голяма известност, както измежду състезателите, по този начин и измежду почитателите. То е познато и у нас, изключително след международната купа на Теодор Кабакчиев в клас Junior, който през 2020 завоюва два от четирите кръга и пет от извършените общо 12 спортни манша, а в други три приключи втори. За суперендурото са присъщи цялостни зали, доста екшън и адреналин и майсторски осъществявания, като траковете включват разнообразни детайли на офроуд каране, през камъни, дървени трупи, пясък, тиня, водни трудности и големи гуми.

Снимка: БФМ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР