Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева направи

...
Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева направи
Коментари Харесай

Илияна Раева направи равносметка на световното във фейсбук

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева направи равносметка в профила си във фейсбук на приключилото преди седмица международно състезание по художествена гимнастика в София.

Ето какво написа тя:

" Световното състезание по художествена гимнастика е към този момент минало. Не стихват поздравленията и прелестните послания, благодарности от управление на ФИГ, на български институции, клубове и деятели в страната, шампионки и треньори, сътрудници от други федерации, фенове и почитатели от целия свят.

Благодаря на всички от сърце!

Много съм щастлива от всичко, което претърпях на това съревнование, а и дните след него, та и до през днешния ден.

Ще обобщя в няколко фрази, какво беше най-важното за мен от тази грандиозна демонстрация!

Щастлива съм, че представихме страната си България пред света по впечатляващ метод! Световното състезание и Гала- спектакълът най-после бяха излъчени в страни от 5 континента! Успяхме да покажем на света филм за нашата история, природа, достижения, фолклор и велики международни шампионки, направихме гала-спектакъл на българска музика, в който присъединяване взеха най-силните страни в този спорт!

Щастлива съм, че българската художествена гимнастика затвърди своята мощ и мощност и е измежду първите три най-силни страни в този спорт, че имаме новите си международни шампионки в ансамбъла на комбиниране с 5 обръча и вице международни шампионки в самостоятелното отборно, че сме първият спорт в страната, спечелил квота за Олимпиадата в Токио 2020 г, че чухме “Мила Родино ” в “Арена Армеец ”!

Щастлива съм, че доставихме голямо благополучие и мотив за горделивост на толкоз доста българи в България и по света!

Щастлива съм, че сътрудници от цялата страна ми звънят по телефона, с цел да ми оповестят, че има голям напор на деца в залите по художествена гимнастика!

Щастлива съм, че събрах дружно и направих толкоз щастливи най-големите имена в историята на българската художествена гимнастика - международните шампионки и техните треньори!

За мен това международно състезание не беше единствено спортно събитие. Моята фантазия беше тъкмо тази - да представим изцяло България пред света! Благодаря за следващ път на екипа си, с който през днешния ден мога да кажа:

УСПЯХМЕ!

НАПРАВИХМЕ Гражданско отделение!

СВЕТЪТ съдебна експертиза ВЛЮБИ В БЪЛГАРИЯ!

Наградата за тези старания, които положихме беше този прелестен цялостен комплект медали - златен, сребърен и бронзов!

Дотук с прелестните страсти, които изживяхме всички!

От една седмица работим и вършим новите проекти. Анализираме всичко - организация, съревнование, съперници! Посочих ясно слабостите. Треньорите направиха същото. Имахме 3-часово заседание със състезатели, треньори и екипите. Поставих нови, тежки, само че изцяло изпълними задания! Всички са подготвени за идните тежки тренировки. Вътрешната ни конкуренцията и при ансамбъла, и при самостоятелното ще е доста огромна и всяка от състезателките е наясно с това. Друг път няма!

В този живот има и отговорности! Не може единствено да сме потребители, които имат права! Да, животът е обич, благополучие и наслада, само че паралелно с това е труд, отговорност, болежка, трудности, тествания...

Бяло и черно, денонощно, сладко и горчиво, благополучие и болежка, триумф и неуспех (в общоприетия смисъл на думата неуспех, тъй като неуспехът е скъп урок)....

Така, че в случай че искаш да си първенец в спорта, ще се научиш да не си единствено потребител и да имаш права, а да знаеш и своите отговорности, да се трудиш доста, да искаш доста и да вярваш в триумфа си!

Толкова по тематиката в писане.

Останалото - в дейности!

Имаме прелестни и мощни гимнастички! Имаме можещи и знаещи треньори! Вярвам в тяхното бъдеще и постоянно ще бъда тяхната мощ и опора! Няма да позволи да се поставя кол в колелото ни!

Най-силните мигове на националния тим по художествена гимнастика предстоят!

Запомнете тези мои думи! " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР