Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева защити

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева защити
Коментари Харесай

Илиана Раева: Поздравления за смелостта на Кирил Петков

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отбрани премиера Кирил Петков. Тя го направи в своята публична Фейсбук страница.

" На днешния ден, когато би трябвало да сме тихи и да сведем глави пред делото на тези, които проляха кръвта си за Освобождението на България, крещим и замеряме със снежни топки министър ръководителя ", написа Раева.

Припомняме, че през вчерашния ден министър председателят беше освиркан, посрещнат с крясъци " оставка " и оцелен със снежна топка, до момента в който произнасяше своето слово на паметника Шипка.

Публикуваме целия текст без редакторска интервенция.
СРАМ!Поздравления за смелостта на Кирил Петков!Срам!Кой ще ни освободи от нас самите?На днешния ден, когато би трябвало да сме тихи и да сведем глави пред делото на тези, които проляха кръвта си за Освобождението на България, крещим и замеряме със снежни топки министър председателя…Що за простотия?!Що за дивотия?!Що за българи?!Поздравления за смелостта на Кирил Петков да се изправи и приказва пред светинята, в наличието на тези хора!Кой ще ни освободи от нас самите?В кои епохи се върна човечеството…
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР