Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели
Коментари Харесай

Илиана Раева: не трябва да се Успокояваме, конкуренцията не спи

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева показа насладата си след мощното показване на гимнастичките ни на европейското състезание в Будапеща. При завръщането в България Раева предизвести, че Олимпийските игри в Париж ще бъдат радикално друго съревнование и нашите националки не би трябвало да се залъгват, тъй като „ конкуренцията не спи “.

„ Много сме щастливи. Момичетата бяха доста добре готови, съумяха да се активизират и да си свършат работата “, сподели Раева на Летище София.

„ Тези триумфи никога не би трябвало да успокояват състезатели и треньори. Олимпийските игри са напълно друго съревнование, това съревнование (европейското първенство) към този момент е в историята. Сигурна съм, че противниците ни ще вземат ограничения “, добави Раева.

„ Сега ще имаме два дни отмора, след което започваме да работим за Олимпийските игри. Конкуренцията е доста мощна и не спи. Ще бъдат доста тежки Олимпийски игри “, сподели още Раева.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР