Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще

...
Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще
Коментари Харесай

Илиана Раева открива турнир в зала София

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще открие публично интернационалния и републикански шампионат по художествена гимнастика "Angel's Cup ", който се провежда за втора поредна година от СКХГ ЦСКА. Надпреварата ще се организира от 1 до 3 март в столичната зала "София ".

Откриването е в петък от 12.40 до 13.00 часа.

В надпреварата ще вземат присъединяване към 500 гимнастички от съвсем всички клубове в България, както и от Русия, Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария.

В конкуренцията ще се състезават участнички от всички възрастови групи и категории, както и най-малките гимнастички - едвам 4-5 годишни.

Специални посетители на шампионата ще бъдат Илиана Раева, президент на Българската федерация по художествена гимнастика, Мария Гигова, трикратна международна шампионка, както и част от "златните " девойки на България, бронзови медалисти от Олимпийските игри в Рио - Рената Камберова и Любомира Казанова, които ще наградят медалистките.

Главен арбитър на шампионата ще бъде Марина Грозданова.

В конкуренцията при дамите ще започват 17 гимнастички, измежду които Петя Борисова, Ася Иванова, Мариета Иванова, Биляна Писова и други. Многобоят е в петък от 19.00 до 21.30 часа.
Входът за фенове е свободен.

За всички участнички са обезпечени медали, награди и дарове, научи Българска телеграфна агенция от уредниците.

В клуб по ХГ ЦСКА работят треньорите Биляна Проданова, дълготраен народен играч и медалистка от огромни шампионати, европейска вицешампионка, балканска и републиканска шампионка, Светослава Калоянова, Виктория Данова, Евгения Стоева и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР