Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева
Коментари Харесай

Илиана Раева обясни, защо ансамбълът ни няма да участва на Световната купа в Баку

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева обясни за какво България не взе участие с отбор, а единствено с самостоятелни състезателки на Световната купа в Баку (Азербайджан) този уикенд.

" Уважаеми почитатели на художествената гимнастика, по отношение на мненията в формалната страница на федерацията във Facebook и известията към нас, в които питате за какво българският отбор не взе участие на Световната купа в Баку, бих желала да разясня. Според нововъведеното предписание за присъединяване на Световни купи и неучастието на ансамбъла ни на Световното състезание в Япония, БФХГ би трябвало да получи публична покана от ФИГ, откакто страната хазаин е написала в периоди такава покана до ФИГ за присъединяване на българския отбор. Такава покана ние получихме от ФИГ за Атина, за Ташкент и за Пезаро. За Баку не получихме ", разяснява Раева.

" За да не се пораждат непотребни погрешни мнения, бих желала да уточня, че връзките сред България и Азербайджан, както и сред мен и Марияна Василева са отлични. В поддръжка на това ще споделя, че тя ми се обади преди дни, с цел да ми изясни, че е станало някакво закъснение и неразбирателство. Уверявам ви, че няма драма и мистериозни връзки. Да пожелаем триумф на Боряна Калейн и Ева Брезалиева! ", добави президентът на БФХГ.
 Боряна Калейн и Ева Брезалиева ще показват България на Световната купа в Баку през уикенда
Боряна Калейн и Ева Брезалиева ще показват България на Световната купа в Баку през уикенда

Заедно с гимнастичките ще пътуват треньорките Бранимира Маркова и Марияна Памукова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР