Президентът на България в периода 2012 - 2017 г. Росен

...
Президентът на България в периода 2012 - 2017 г. Росен
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Крайната цел на Москва е президентска република в България

Президентът на България в интервала 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев съобщи, че крайната цел на Москва е президентска република в България. Той направи коментара по време на конгрес за киберсигурност в София.
Прочетете още
Плевнелиев е един от посочените от ГЕРБ, които ще беседват с партиите за образуване на държавно управление.

Росен Плевнелиев напомни няколкото случаи, в които е можело да се открие съветска интервенция в България, като през 2015 година хакерската атака по време на изборите:

" Благодарение на тяхната игра ще се озовем като президентска република, а това е крайната цел на Москва. Един мощен човек в България и сме до там ".

Според Росен Плевнелиев сега се води освен война с оръжие, само че се води и енергийна, пропагандна и осведомителна война.

" Има риск, има опасност. Ние сме във война. Отворете си очите, уважаемо българско държавно управление. Войната се води. Тук в Народното събрание да седнем и най-сетне в действителност да създадем тези нужни дейности и да се държим като съществени хора, тъй като видяхме, какво се случи в Крим, който е Украйна - това може да се случи и в България ",предаде Нова ТВ.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР