Президентът на България Румен Радев се е справил много добре

...
Президентът на България Румен Радев се е справил много добре
Коментари Харесай

Инструктори по рафтинг издадоха много пикантни подробности от преживяването на президента и любимата му Деси! Стана ясно как са процедирали от НСО

Президентът на България Румен Радев се е справил доста добре с рафтинга, разкриха в ефира на " Нова телевизия " инструкторите, които бяха с него в лодката. Както БЛИЦ заяви, президентът получи подарък изненада от брачната половинка си Десислава за рождения му ден. " Супер се оправи. До последно не знаеше, че ще идва на рафтинг. Дойде, екипира се, организирахме му нужния инструктаж и се качихме в лодката. Много мощно гребеше, той е доста здрав физически. Все отново е бил водач на изтребител. Създаден е за такова нещо. Хареса им доста и споделиха, че ще повторят някой ден ", изясни инструкторът Борислав.

Колегата му Веселин пък разкри по какъв начин се е свързала Десислава Радева с екипа им. " Звънна ми по телефона, чухме се два пъти. Първоначално не се показа, зададе много въпроси и най-после, когато очевидно реши, че ние сме хората, се показа. Имаше леко изследване от НСО, трябваше да отидем в президентството.

Запазихме го в загадка, нито една медия не разбра. Проучването от НСО беше за нещата, които се случват в реката - в случай че се обърне лодката, в случай че падне президента по какъв начин да реагираме. Не обърнахме лодката ", изясни инструкторът.

Той и сътрудника му разказали на Радев за кресненското дефиле, за резервата за животни, край който са минали. " Те прелитаха край нас, господин Радев има заплашителен взор, доста добре вижда най-дребните елементи в скалите ", приключиха Веселин и Борислав.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР