Президентът на Азербайджан Илхам Алиев направи голям жест към Бойко

...
Президентът на Азербайджан Илхам Алиев направи голям жест към Бойко
Коментари Харесай

Президентът на Азербайджан лично подкара лимузината с Борисов

Президентът на Азербайджан Илхам Алиев направи огромен жест към Бойко Борисов, като персонално подкара лимузината, в която пътува премиера на България при визитата си в Азербайджан. Това стана ясно от фотоси, които министър-председателят показа на страницата си във Facebook. Двамата по-рано разговаряха на четири очи, написа Пик.

Илхан Алиев поздрави България с европредседателството й и пожела триумф. От своя страна Борисов съобщи, че сред двата народа има доста любов. Той подсети, че всичко, за което са се разбрали двете страни с Алиев всичко е осъществено. Пример за това по думите му е авиолинията сред София и Баку. " Тя е значима за бизнеса и туризма ни ", сподели министър председателят на България. Днес обаче следва нова задача за двете страни, обвързвана с газопреносните мрежи.

След това започнаха пленарните диалози. В тях вземат участие и министрите на енергетиката Теменужка Петкова, на стопанската система Емил Караниколов, на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски. 10 В рамките на визитата министър-председателите на двете страни Бойко Борисов и Артур Расизаде ще открият на следващия ден първата в историята на България и Азербайджан авиолиния сред София и Баку. Редовната въздушна линия ще благоприятства свързаността и развиването на всички сфери в двустранните връзки и ще способства за по-ефективното и икономично напредване на жителите сред западния бряг на Каспийско море и Балканите,

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР