Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо обяви наставника на отбора

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо обяви наставника на отбора
Коментари Харесай

Чоло Симеоне със статут на недосегаем в Атлетико

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо разгласи наставника на тима Диего Симеоне за „ недосегаем”. Това значи, че експертът може да бъде сигурен за поста си макар увеличаващото се закъснение в състезание по отношение на водачите Барселона, Валенсия и Реал Мадрид.

Това не е единственият проблем пред аржентинския стратег, който кара своя 8-и сезон отпред. „ Дюшекчиите” са напълно покрай отпадане в груповата фаза на Шампионската лига, което не им се е случвало, откогато той управлява тима.

В Атлетико чакат Гризман да оправдае напъните от лятото

„ Искам да го кажа напълно ясно: Симеоне е недостижим в Атлетико Мадрид. Това важи за играчите, шефовете и феновете”, безапелационен беше Сересо.

„ Тук не се позволяват подозренията по отношение на Чоло Симеоне.”

Атлетико към момента няма загуба в Ла Лига, където обаче записа 5 равенства в 11-те си мача. Следващият мач на „ рохибланкос” след интернационалната пауза е градското дерби против Реал Мадрид на 18 ноември.

Спрягат Сари за заместител на Чоло

„ През този сезон нямахме право да привличаме нови играчи. Разполагаме със страхотни футболисти и доста от тези, които искахме да притеглим играят на ужасно равнище във значими европейски тимове. За наш шанс двата оповестени прехвърлянето (на Диего Коста и Витоло – б.р.) ще се случат през януари и тогава ще се насладим на страхотна втора половина от сезона”, добави Сересо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР