Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов отново размаха пръст на „Лудогорец“.

...
Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов отново размаха пръст на „Лудогорец“.
Коментари Харесай

Венци Стефанов размаха пръст на „Лудогорец“

Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов още веднъж размаха пръст на „Лудогорец“. Босът на „белите“ не е удовлетворен от метода, по който управлението на „орлите“ работи.

„ Един човек дефинира по кое време да се играе – разгласи Стефанов на конференция в Пресклуб „България. – Нормално ли е? В Европа играят в 15, в 16 часа, а тук… Поместете го някъде това, с цел да видят хората какво споделям! Онзи човек желае неговият тим да играе в Шампионската лига ”.

Въпреки това Стефанов предсказа, че хегемонията на „зелените“ в Първа лига е към своя край: „ Тази година и през идващите нещата в нашия футбол ще се трансформират. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена. Убеден съм. В момента те имат най-силния тим, а незабавно след тях са ЦСКА. През идващите месеци „ алените ” могат да задминат „Лудогорец. ”

„ Преди 4-5 години „Лудогорец“ беше най-симпатичният тим, само че в този момент е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните триумфи, ходил съм на мачовете им. Защо всички би трябвало да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има тимове, които се навеждат, защото не могат да оцеляват. Вместо да даваме късмет на нашите деца, играят някакви бразилци. После и искания имат ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР