Президентът като обединител на нацията е призван да търси съгласие

...
Президентът като обединител на нацията е призван да търси съгласие
Коментари Харесай

Радев: Президентът е призван да търси съгласие по най-важните теми за обществото


Президентът като обединител на нацията е предназначен да търси единодушие и консенсус по най-важните тематики от дневния ред на нашето общество. Това съобщи президентът Румен Радев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Държавният глава персонално посрещна първите посетители в постройката на президентската институция, като част от самодейността Европейски дни на наследството – 2017 година

Докато вътре течеше първото посещаване на жители, извън се изви голяма опашка от искащи да се допрян до президентската институция.

Румен Радев посрещна млади и остарели в Гербовата зала, където президентът посреща делегации на най-високо равнище. В нея президентът награждава с ордени и медали, удостоява с висше офицерско звание, показва и състава на служебните държавни управления, дава конференции.

„ В този ден, който ни зарежда с доста религия, вяра и обич, за мен и моя екип е наслаждение да ви посрещна в президентската институция и да ви срещнем с неповторимия интериор на тази постройка и главните функционалности на президента “, обърна се Радев към посетителите.

„ Президентът като обединител на нацията, като равноотдалечен от останалите управляващи, е предназначен да търси единодушие и консенсус по най-важните тематики от дневния ред на нашето общество “, приключи той.

Държавният глава отвори и вратите на своя кабинет за първите гости.

Администрацията на президента се включва в самодейността Европейски дни на наследството – 2017 година и отворя порти за жители през днешния ден от 10.00 ч. до 16.00 часа.

Гостите на президентската институция имаха опция да прегледат Гербовата зала на „ Дондуков “ 2, кабинетите на президента Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова, Огледалната зала, Залата за конференции и Президентската библиотека. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР