Президентът Калдун Ал-Мубарак е доволен от рекордните постъпления и печалба

...
Президентът Калдун Ал-Мубарак е доволен от рекордните постъпления и печалба
Коментари Харесай

Президентът на Манчестър Сити: Започваме да постигаме дългосрочните си цели

Президентът Калдун Ал-Мубарак е удовлетворен от рекордните приходи и облага на Манчестър Сити и твърди, че клубът " стартира да реализира дълготрайните си цели ", написа организация ДПА. Английският исполин има оборот от 613 милиона лири и облага в размер на 43.2 милиона за финансовата година 2021/2022.

Сити завоюва четвърта купа за пет години с мениджъра Хосеп Гуардиола, а също така клубът реализира огромни триумфи на равнище дами и деца. Според Ал-Мубарак, това е била една от задачите, сложени при придобиването на собствеността от " Абу Даби Юнайтед Груп " преди 14 години.

" През 2008 си поставихме за задача да подобрим към този момент съществуващите достижения на най-големите клубове и да зададем нови стандарти за триумф. По това време изоставахме доста ", съобщи той.
 Важен състезател се завръща в състава на Сити
Важен състезател се завръща в състава на Сити

Калвин Филипс попадна в групата на " жителите " за мача с Челси

" Целта ни беше ясна - един ден Манчестър Сити да бъде клубът, чиято конструкция другите пробват да копират. Статистиката и достиженията ни потвърждават, че започваме да реализираме дълготрайните ни цели ".

Оборотът на Сити набъбна с 43 милиона лири от миналата година, когато част от мачовете бяха извършени пред празни трибуни. Завръщането на почитателите донесе спомагателни 54.5 милиона лири в така наречен мачдей доходи, а другите пера също бележат растеж. Пример са 309-те милиона доходи от реклама, които са с 38 милиона повече от миналата година.

Шампионите са спечелили други 67.7 милиона от продажбата на футболисти, а също така перо " Заплати " е кратко с два милиона до 308.7 милиона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР