Президентът иска да дърпа конците зад кулисите. Още когато беше

...
Президентът иска да дърпа конците зад кулисите. Още когато беше
Коментари Харесай

Конспирологът Атанасов смята, че президентът иска да дърпа конците зад кулисите

" Президентът желае да дърпа конците зад кулисите. Още когато беше формирано това държавно управление заявих, че е най-добре той да се отдръпна от полето на изпълнителната власт, където беше посредством служебните държавни управления. "

Това съобщи в студиото на Нова телевизия съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов. В желанието си Радев да показва мощ постоянно се занимава с неща, които не са му работа и прекалява, добави Атанасов, съгласно който при започване на това държавно управление президентът е считал да се държи като патрон на държавното управление и да дава инструкции и не му е харесало, когато държавното управление се е разграничило.

Припомняме, че в последната седмица сходно мнение изрече и водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

Иначе от Демократична България са уверени, че хората не желаят да вървят на избори, по тази причина би трябвало да бъдат положени старания да се направи държавно управление в сегашния парламент. Атанасов е уверен, че това е допустимо да се случи.

Той обаче не желае да разяснява дали това е допустимо единствено и само при отдръпването на Кирил Петков от първия ред, защото това е вътрешнопартиен въпрос на друга партия - " Продължаваме промяната ".

" Самият Кирил Петков няколко пъти сподели, че е в случай че въпросът да се сформира държавно управление даже без той да е министър председател, той е подготвен на такава отстъпка ", уточни обаче Атанасов. Смятам, че е вярно да се даде правото на мандатоносителя да направи поръчката. Нека от Политическа партия кажат кого биха предложили за претендент за министър председател. И Асен Василев става, има и други хора, които имат качества ", счита Атасанов.

Въпрос да това да се чуе публичното мнение е решението за взаимно явяване на избори сред Демократична България и Политическа партия. Атанасов заяви, че още предишния път от Демократична България са предложили на Политическа партия да се явят дружно. " Това не беше признато с техните причини. Към сегашния миг би трябвало да се изследва публичното мнение. Аз знам, че по принцип концентрацията на мощ, дава резултат. Трябва да преценим ", уточни той.

Към момента обаче с " Продължаваме промяната " не са водени диалози за това.

По думите му е ГЕРБ и Движение за права и свободи е най-добре да стоят в съпротива. " Знам каква е фантазията на Борисов. Той желае да бъде Ахмед Доган в Банкя - да стои и да командва от там по телефона ", сподели още той.

Според него за последните 6 месеца държавното управление е направило извънредно потребни неща за България, имало е обаче доста добре проведена пропагандна машина, командвана от ГЕРБ и подпомагана от Движение за права и свободи, която непрекъснато се занимава с това да се неглижират триумфите и вниманието да се концентрира върху провали. " Ако вършим параленост с това, което Борисов направи за 12 години, той в действителност би трябвало да се скрие ", счита Атанасов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР