Президентът има право да критикува ПП-ДБ за част от изтеклите

...
Президентът има право да критикува ПП-ДБ за част от изтеклите
Коментари Харесай

Според Корнелия Нинова Румен Радев е създал проблемите в държавата

" Президентът има право да подлага на критика ПП-ДБ за част от изтеклите диалози, които са шокиращи, само че комфортно пропуща онази част от тях, които го касаят директно ", това написа ръководителят на във Facebook.

" От записите излиза наяве, че Политическа партия и господин Радев са правили " но бала скица за изборите ", че цялата държавна машина е работила за тях и че в случай че народът бъде оставен да гласоподава свободно, те ще имат сред 7 и 10% ", добави тя.

  " Господин президентът през днешния ден акцентира, че е предназначен да пази националната сигурност и Конституцията. Подмяната на изборите е жестоко посягане против националната сигурност. А стана министър в нарушаване на Конституцията с протекцията и амнистията от президента ", написа още Нинова.

" Така, че господин Радев, вие към този момент не можете да бъдете честен съдник. Вие създадохте проблемите в страната и няма по какъв начин да сте част от тяхното решение ", добави водачът на.

" Очевидно е, че и вторият мандат е прахосан. Дано този, при който отиде третият, прояви повече отговорност и предложи единственото правилно решение: 5-6 национални задания, период за осъществяване, непартиен министър председател и министри специалисти ", уточни още тя.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР