Президентът и БСП са като скачени съдове. Постоянно говорят за

...
Президентът и БСП са като скачени съдове. Постоянно говорят за
Коментари Харесай

Цитат на деня: Президентът и БСП са като скачени съдове и постоянно говорят за оставки

Президентът и Българска социалистическа партия са като скачени съдове. Постоянно приказват за оставки.

Това съобщи пред Би Ти Ви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той добави, че ръководещата коалиция е постоянна и болшинството не е застрашено. По думите му това щяло да си проличи още идната седмица, когато би трябвало да се приема бюджета за идната година.

Той сподели още, че има огромна доза нечиста сделка в непрекъснатото говорене от страна на Движение за права и свободи, че от държавното управление би трябвало да бъдат отстранени " Обединени патриоти ". Според него сходни претенции не са оправяни от нито един европейски водач.

Цветанов добави, че изявлението на регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Пловдив Георги Гергов след разразилия се скандал към срещата му с основния прокурор Сотир Цацаров и предприемача Сашо Дончев в офиса му в ЦУМ, че е разговарял с хора от управлението на ГЕРБ да се направи коалиция сред тях и левицата не дават отговор на истината.

" Така се манипулира обществото ", посочи Цветанов.

По думите му към този момент някогашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев позволил неточност като изгонил водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от съвещанието на Народното събрание, което в последна сметка му коства поста. Той оправда дейностите му със " систематичния метод на опозицията ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР