Президентът, ГЕРБ и ДПС провеждат организирана атака срещу БСП и

...
Президентът, ГЕРБ и ДПС провеждат организирана атака срещу БСП и
Коментари Харесай

Пак конспирации. Гечев нареди президента, ГЕРБ и ДПС в организирана атака срещу БСП и ПП


Президентът, ГЕРБ и Движение за права и свободи организират проведена офанзива против Българска социалистическа партия и Политическа партия, посочи пред Нова нюз социалистът Румен Гечев.

„ Коалиционното държавно управление остави 1.5 милиарда лева бюджетен остатък. Какви са обстоятелствата на служебното държавно управление, с цел да твърди, че имаме съществени проблеми? Освен това, госпожа Велкова, която от дълги години работи в Министерството на финансите, беше в основата на сметките на Бюджет 2022. Звучи необичайно един експерт, който се е подписал под този бюджет, внезапно да реши, че има проблеми ”, разяснява членът на Националния съвет проф. Гечев. Според него служебният министър Велкова извършва политическа поръчка като в навечерието на изборите тя се отмята от своите професионални позиции и заема позиции в интерес на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той даде образец с оценката на президента Радев, която съответствува с тази на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че има безпорядък в стопанската система на България.

„ Мнението на Европейската комисия, обстоятелствата и данните демонстрират противоположното. С изпреварващите социално-икономически ограничения, ориентирани към българските фамилии и българския бизнес, ние не позволихме България да изпадне в криза. Нещо повече, ние постигнахме рекорден стопански напредък през първите 6 месеца от близо 5%, в случай че множеството европейски страни се движат към криза и лазят по дъното с към 1% напредък ”, посочи социалистът. Той напомни и позицията на Българска социалистическа партия във връзка с енергетиката.

„ Да не се прекъсват договарянията с „ Газпром ”, по този начин както направиха 24 от 27 страни членки на Европейски Съюз, да се продължат договарянията и да се направи опит за подписването на нов дълготраен контракт. В същото време, Българска социалистическа партия е за диверсификация на доставките по този начин, както това е допустимо да бъде осъществено ”, означи проф. Гечев. Според него идващото ръководство би трябвало да има фрагментите, квалификацията, желанието и опита да посрещнем тежката зима.

„ Въпреки напъните да се попречи на Българска социалистическа партия, защото явно Българска социалистическа партия е извънреден дразнител в тези избори, ние сме решени да се активизираме и да се представим почтено ”, увери в умозаключение проф. Гечев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР