Президентът е в самоизолация, тъй като неговата съпруга Десислава Радева

...
Президентът е в самоизолация, тъй като неговата съпруга Десислава Радева
Коментари Харесай

Румен Радев е в самоизолация, Десислава Радева е с коронавирус

Президентът е в самоизолация, защото неговата брачна половинка Десислава Радева  Десислава Радева Десислава Радева е брачната половинка на настоящия президент на Република България Румен Радев. Родена е с позитивен тест за ковид. Това оповестяват от прессекретариата на президента.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30393
Десислава Радева  Десислава Радева Десислава Радева е брачната половинка на настоящия президент на Република България Румен Радев. Родена е в положително общо положение. Президентът се усеща в положително здраве и пробата му от през днешния ден за ковид е с негативен резултат, написа в известието. Президентът анулира плануваните по програмата си срещи през идващите дни, показват още от " Дондуков " 2.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30393  Петков към ГЕРБ: Не съм поемал ангажимент за отменянето на зеления документ Петков към ГЕРБ: Не съм поемал ангажимент за отменянето на зеления документ  Расте броят на смъртните случаи, свързани с Коронавирус -19 в Румъния Расте броят на смъртните случаи, свързани с Коронавирус -19 в Румъния  Две отделения в ловешката болница са затворени поради болни медици Две отделения в ловешката болница са затворени поради болни медици
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР