Президентът е този, който е обединителят на нацията. Опозиционен лидер,

...
Президентът е този, който е обединителят на нацията. Опозиционен лидер,
Коментари Харесай

Борисов: Президентът е двуличен и злобен опозиционен лидер

" Президентът е този, който е обединителят на нацията. Опозиционен водач, който за 40 минути не сподели нито една добра дума за България. Омразата му дотам прелива, че не е нужно да разясня един опозиционен водач ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който участва на тържествено отбелязване на 30-годишнината от Съюз на демократичните сили. Борисов разяснява телевизионно присъединяване на президента Румен Радев.
" Гледах единствено първата минута от изявлението му и отидох да играя футбол, тъй като няма човек, който да стартира да приказва от името на народа. Левски даже не си го е разрешил. Кой му даде право? Ако забележим последните проучвания - 50% не го харесват ", уточни още той.
" Какво толкоз споделих - че братът на Гешев му бил защита, че имат непосредствен контакт, че си приказват. Лъжа ли е? ", пита Борисов.
Припомняме, че Борисов съобщи, че братът на Гешев е в директна връзка с Румен Радев: " Нали го кани (бел. ред. - Румен Радев предложения Иван Гешев, когато разгласи, че утвърждава назначението му за основен прокурор) и се прегръщаха и се целуваха в президентството. Нали брат му е персоналната му защита, бе ", съобщи преди време министър председателят.
Сподели с твоите другари
" Той е лицемерен човек. Един ден хората ще схванат какъв брой лицемерен човек са избрали за президент. Когато потеглих за НАТО ми се обади и сподели " Нека да отида аз ". Казах " Добре, отиди ", разяснява Борисов.
Ние сме систематични. 2008 година беше златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това пристигна икономическата рецесия. След това пристигна ръководството на Орешарски - национална злополука. Срив на банки, банкрутираха банки. Сега изтеглихме страната на равнища, които в златните години е била. Всички споделят - покачват се вложения, износът в последното тримесечие. Той в този момент си мисли, че ще се кандидатирам за президент и го навиват. Заклех се преди 15-20 година, че този пост не ме интересува. Каква е тази завист? Събира вложители и вика " какъв брой е готино в България ". Те му се смеят във Facebook ", съобщи министър председателят.
Сподели с твоите другари
" Радев не беше подобен човек, били сме другари. Властта не е за всеки - очевидно дворците и скъпите облекла трансформират хората ", сподели още той.
Борисов участва и на годишнината от основаването на Съюз на демократичните сили, като съобщи, че Съюз на демократичните сили направи гражданска война и е пратил страната ни на верния път, а ГЕРБ освен го бетонира, само че го надгради: " ГЕРБ траяли делото на Съюз на демократичните сили. Удържаме десницата, а Българска социалистическа партия все гледат да отлюспват, в този момент с всякакви псевдодемократи ".
" Когато бяхме дребни и не си мислихме, че ще се занимаваме с политика - Съюз на демократичните сили беше нашата партия ", който изрази удовлетворение си от избора на някогашния министър председател, парламентарен арбитър и към този момент зам.-председател на Венецианската комисия - Филип Димитров ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР