Президентът е свалил доверието в себе си заради яростните критики

...
Президентът е свалил доверието в себе си заради яростните критики
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Според социологията БСП покачва своя резултат, защото защитаваме обещаните политики

Президентът е свалил доверието в себе си поради гневните рецензии против кабинета
“Противно на всички схващания даже и този парламент може да работи напрегнат и бързо да приема това, което би трябвало. В случая става дума за над 40 закона съответно написани със периоди в една доста ясна и стегната стратегия. Със сигурност Народното събрание би трябвало да работи, тъй като изборите не са вид. И това не е от боязън да вървим на избори, а тъй като всички българи усещат рецесиите, които са ни застигнали. ” Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев в ефира на Euro News и акцентира, че съществуването на кабинет е най-важното изискване за осъществяване на програмата.

„ Като социалист съм удовлетворен от това, че сътрудниците ни се съгласиха нашите съществени цели. Освен безплатните учебници от 1 до 12 клас ние желаеме и безвъзмездни медикаменти за деца до 14 годишна възраст ”, добави Ченчев за управническите цели на социалистите и акцентира като плюс на управническата стратегия това, че по множеството от законите към този момент е работени, а някои от тях са минали през комисии, което улеснява целия развой.

По думите му през днешния ден социалистите на съвещанието на своя Национален съвет ще осведомят груповия си орган за постигнатото. „ Важни тематики в диалозите досега бяха точно хоризонталните политики по браншове и следва един кабинет, който да стабилизира страната ”, сподели още националният представител от Българска социалистическа партия.

„ Без подозрение Корнелия Нинова да остане вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността. Най-важното е, че тя е сполучлив стопански министър и вицепремиер, а апропо вота на съмнение, който смъкна кабинета беше с претекстове за стопанска система, което е нелогично на фона на всичко, което се случва ”, безапелационен бе Ченчев за триумфите на Нинова като вицепремиер и министър на стопанската система.

В умозаключение социалистът сподели, че за Българска социалистическа партия не стои на дневен ред въпроса за нарушаването на моралните правила, тъй като все още той не вижда търговия в депутати и съобщи, че въпросът за събирането на 121 гласа би трябвало да се отнасят към мандатоносителя, само че самия той е по-скоро оптимист. „ Президентът с гневните си рецензии против предходния към този момент кабинет виждаме, че е свалил доверието в себе си, а ние въпреки това сме го покачили, тъй като пазиме тези политики, които искахме да се случат и те започнаха да се извършват въпреки и единствено за 6-7 месеца. Най-важното са хората и всяка една политическа мощ би трябвало да работи за тях, а ние като обществена партия можем да покажем доста такива образци от актуалното ръководство ”, приключи Иван Ченчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР